TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Zile Mezar Yapımı
Zile Mezar Yapımı
Zile mezar yapımı konusunda deneyimli uzmanlarımız ile uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Yakınını kaybeden kişilerin onların anısına layık mezar yaptırma konusunda beklentilerinin karşılanmasını sağlıyoruz. İnsanlar sevdikleri vefat ettiğinde onun her daim hatırlanmasını sağlayacak mezarı çok eski tarihlerden bu yana yaptırırlar. Kaliteli malzeme ve işçilik ile yapılan mezarların çok eski zamanlardan günümüze ulaşmaları mümkün olur. Siz de firmamızı tercih ederek gelecek nesillerinde ziyaret edebilecekleri mezarı vefat eden yakınınız için yaptırabilirsiniz. 
Mezar yapımı sırasında doğal taşlar tercih edilir. Mermer, traverten, granit gibi doğal taşlar doğa ile uyumlu olmaları ile dikkat çekerler. Bu taşlar kullanılarak yapılan mezarlar yağmur, kar, don, aşırı sıcak ve nem gibi olumsuz şartlardan etkilenmezler. Bu doğal taşların yanında kaliteli işçiliğimiz ile mezarı yapıyor ve dayanıklılığının üst düzey olmasını sağlıyoruz. 

Zile Mezar Ustası 
Mezar yapımı sırasında ustanın deneyimi fark yaratmayı başarır. Deneyimli usta tarafından yapılan mezarda çökme, kırık, çatlak gibi sorunlar oluşmaz. Böylece yapılmasının üzerinden yıllar geçse de aynı yeni görünümünü korur. En iyi Zile mezar ustası ekibini bünyemizde bulunduruyoruz. Beğendiğiniz mezar modelinin aynısını yapıyoruz. Kaliteli işçilik ile yaptığımız mezarlar uzun yıllar bakım ihtiyacı duymazlar. Mermer, traverten ve granit malzemeden yapılan mezarlar kolay temizlenir ve parlak yüzeyleri ile dikkatleri çekerler. Mezar yaptırırken firmamızı tercih ettiğiniz takdirde şu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Estetik ve dayanıklı mezar yaptırabilirsiniz
Klasik modellerin yanında adeta bir anıt görünümünde olan özel mezar modellerini yaptırabilirsiniz
Mezar yapılırken başında beklemenize ya da kontrol etmenize gerek kalmaz
Garantili hizmet alırsınız ve garanti verilen süre içinde mezarda bir sorun olması halinde ücretsiz bakımı ve onarımı yapılır
Dilerseniz mezarın çiçeklendirilmesi gibi özel bakımları için de hizmet alabilirsiniz. 

Zile Mezar Fiyatları
Fani dünyadan ayrılarak gerçek dünyaya göç eden yakınlarınız için uygun fiyatlı mezarı firmamızı tercih ederek yaptırabilirsiniz. Mezar fiyatını etkileyen çok sayıda etken bulunur. Bundan dolayı tek bir fiyat verilmesi mümkün olmaz. Her mezar modelinin kendine ait bir fiyatı bulunur. Mezarın mermer, traverten ya da granit olması, işçiliği kalitesi, modeli fiyatın belirlenmesinde etkilidir. Zile mezar fiyatları konusunda en uygun çözümleri kalite ile birleştirerek sunuyoruz. 
Sitemizde bulunan modeller ya da beğendiğiniz farklı bir mezar modelinin resmini göndererek fiyat bilgisi alabilirsiniz. Sizlerin acılı günlerinizde maddi olarak sıkıntı yaşamanızı istemiyor ve uygun fiyatlar sunuyoruz. Zile’de olmanıza gerek bırakmadan mezarı yapıyor ve her aşamasında sizi bilgilendiriyoruz. Ustalarımız tarafından yapılmamış olsa dahi mezar bakımını da yapıyoruz. Uygun fiyatlı çözümlerimiz ile her zaman bakımlı ve yeni gibi görünen mezar olmasını sağlıyoruz.

Zile Mezarcı 
Mezar yapımı iki farklı şekilde olur. Hazır mezar tercih edildiğinde defin işlemi tamamlandıktan hemen sonra mezarın yapılması mümkün olur. Toprak mezar olduğunda ise defin işleminden sonra bir süre beklenmesi gerekir. Bu şekilde toprağın oturması amaçlanır. Mezarın temeli atılır ve temelin kuruması beklendikten sonra üzerine kaidesi yerleştirilir. Zile mezarcı seçiminde bizi tercih ettiğinizde estetik ve dikkat çeken mezarı yaptırmanız mümkün olur. 
Zile’de bulunan tüm mezarlıklarda mezar yapma yetkisine sahibiz ve kaliteli mezarı vefat eden yakınınız için yaptırabilmenizi sağlıyoruz. Önceliğimiz güvenilir olmaktır. Bu amaçla da mezar yapımını söz verdiğimiz süre içinde tamamlıyoruz. Kaybettiğiniz yakınınıza ne kadar değer verdiğinizi ortaya koyacak olan estetik görünümlü ve dayanıklı mezarı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlığı modellerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz. 
 

Diğer Blog Yazıları