TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Sivas Mezar Yapımı
Sivas Mezar Yapımı
Sivas mezar yapımı hayatını kaybeden yakınları için ebedi istirahatgahlarının mükemmel olması amacıyla üstün kalitededir. İnsanlar hayatını kaybeden yakınlarının hiç unutulmamasını ister. Aynı zamanda onun ziyaret edebilecekleri mezarları olmasını isterler. Yaptırılan mezarın bozulmaması ve sürekli bakımlı olması için kaliteli malzemeden imal edilmesi gerekir. Antik zamanlarda dahi insanlar vefat eden yakınlarının etkileyici bir mezara sahip olması için çaba göstermişlerdir. 
Uzun yıllardır verdiğimiz bu hizmet ile zor günlerinizde mezarlık yaptırma sırasında detaylarla uğraşma sıkıntısından kurtarıyoruz. Mezarlar uzun süre dayanmalı ve olumsuz hava şartlarından etkilenmemelidir. Yakınlarınız için yaptıracağınız mezarın modeline ve kullanılacak olan taşın cinsine karar verme aşamasında firmamızın daha önce yaptığı imalatları inceleyebilirsiniz. Bu modeller arasında seçiminizi sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. 

Sivas Mezar Ustası 
Mezarlar yağmurdan, kardan ve güneşten etkilenmeyecek malzemeden imal edilmelidir. Mezarın yapımı sırasında kullanılan malzeme gibi işçilik de çok önemlidir. Kaliteli işçilik ile mezarın uzun yıllar boyunca bakım yapılmasına ihtiyaç duyulmaz. Sivas mezar ustası olarak yakınlarınızın mezarının beklentilerinizin üzerine çıkmasını sağlıyoruz. Garantili olarak imalat yapıyor ve olumsuz hava şartlarından etkilenmeden, deforme olmadan uzun yıllar boyunca aynı yeni görünümde kalmasını sağlıyoruz. İmalat öncesinde tüm sorularınıza bulmanızı sağlıyoruz. Mezar modelleri genel olarak mermer olarak imal edilir. Bunun yanında günümüzde traverten ve granit mezarlar da çok fazla tercih ediliyorlar. Tek kişilik ya da aile mezarlığı olarak imal edilen mezarlar ebediyen kalıcı olması ile dikkat çekerler. Sivas’ın tüm ilçelerine sunduğumuz hizmette şu noktalara önem veriyoruz.

Mermer, granit, traverten gibi olumsuz hava şartlarından etkilenmeyen kaliteli malzeme kullanıyoruz
İmalat sırasında işçiliğin kaliteli olmasına önem veriyoruz
Mezarı yapılmaya en uygun olduğu dönem içinde yapıyoruz
İmalatını yaptığımız mezarların bakımını da gerçekleştiriyoruz
İmalatlarımız için garanti veriyoruz
Mezar modeli çeşitliliği sunuyoruz

Sivas Mezar Fiyatları
Sivas mezar fiyatları konusunda aradığınız ekonomik fiyatları firmamız sunuyor. Mezar fiyatları modeline ve kullanılacak malzemeye bağlı olarak değişir. Bunun yanında sizlerin acılı günlerinizde maddi olarak da yüksek maliyetler ile karşılaşmamanız için fiyatlarımızın ucuz olmasına önem veriyoruz. Mermer, granit gibi doğal taşlar dayanıklı olmaları ile sizlerin tekrar mezar yaptırma ihtiyacı duymanızın önüne geçerler. Mezarlar genellikle beyaz ya da gri mermerden tercih edilmekle birlikte siyah mermer ya da granit mermerlere de gösterilen ilgi artıyor. 
Uygun fiyatlı olan mezarlarımızın temizliği kolay yapılır. Ziyaretleriniz sırasında kısa sürede temizleyebilir ve zamanınızın çoğunu dua ederek geçirme şansı bulabilirsiniz. Klasik mezar modelleri yanında özel mezar modelleri konusunda da üstün kalitemiz ile beklentilerinizin üzerine çıkıyoruz. Yakınlarınızın mezarlarının yapım işlemini deneyimli ustalarımız ile kısa sürede tamamlıyoruz. Bu şekilde mezarlığın yapılması için uzun süre beklemenizin önüne geçiyoruz. 

Sivas Mezarcı 
Yakınını kaybeden kişiler için başlayan yas sürecinde sıkıntı veren işlemler arasında mezar yaptırılması bulunur. Sivas mezarcı olarak sizlerin bu konuda sıkıntı yaşamanıza izin vermiyoruz. Mezar yapılmadan ruhsat alınması, model seçimi, ne zaman yapılması gerektiği gibi tüm konularda yanınızda yer alıyoruz. Vefat eden kişinin gömülmesinin hemen ardından mezarının yapılması doğru olmaz. Güvenilir olmaya önem veriyor ve müşterilerimize mezarın yapılması için en uygun süreyi belirtiyoruz.
Sivas merkezde ve tüm ilçelerinde kaliteli aynı zamanda uygun fiyatlı mezarı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde yer alan mezar modellerini inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz modeller ve fiyatları ile ilgili bilgi almak için bizimle görüşebilirsiniz. Daha önce yaptırmış olduğunuz mezarın bakımı ve onarımı yapılması konusunda da hizmet veriyoruz. 

Diğer Blog Yazıları