TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Sarız Mezar Yapımı
Sarız Mezar Yapımı
Vefat eden kişiler için yakınları onların anısına yakışacak mezar yaptırmak isterler. Mezar yapımı insanlık tarihi kadar eskidir. Her kültürün kendine ait mezar modelleri bulunur. İslamiyet’te de mezar yaptırılır ve mezarlık ziyaretlerine önem verilir. Sarız mezar yapımı firmamız beğendiğiniz modelleri dayanıklı ve göze hitap edecek görünümde yapar. Klasik ve modern mezar modellerini kaliteli malzeme ile yapıyoruz. Bu şekilde yapımı üzerinden yıllar geçse dahi yeni olarak görünmeye devam etmesi mümkün oluyor. 
Yakınını toprağa veren kişiler onun mezarını hemen yaptırmak isterler. Hazır mezar daha önceden yapılmış ise defin sonrasında mezarın yapılması mümkün olur. Toprak mezarların ise yapılması için birkaç ay beklenmesi gerekir. Toprağın çökmesinin ardından ise önce temeli atılır ve temel kuruduktan sonra üzerine mezar yapılır. Ustalarımızın dikkatle yaptığı mezarlarda çökme, yıkılma, çatlama ve kırılma gibi sorunlar kesinlikle ortaya çıkmaz. 

Sarız Mezar Ustası 
Sarız mezar ustası ekibimiz geniş ve deneyimlidir. Mezar yapım işlemini tam söz verdiğimiz süre içinde gerçekleştiririz. Vefat eden yakınınızın mezarını yaptırmak için Sarız’da olmanıza gerek bulunmaz. Bizimle iletişime geçtiğinizde mezarın yanına gidiyor ve gerekli keşfi ve ölçülendirmeyi yapıyoruz. Ardından istediğiniz mezar modelini birebir olarak yapıyor ve işimizi tamamlıyoruz. Mezar yapımı konusunda olduğu gibi tadilatı konusunda da ustalarımız deneyimlidirler. Daha önceden yapılmış ve deforme olmuş mezarların da tadilatını titiz şekilde gerçekleştiriyoruz. Mezar ustası seçiminizi bizlerden yana yaptığınız takdirde size şu avantajları sunuyoruz.

Garantili hizmet veriyor ve yaptığımız mezarların dayanıklılığından emin olmanızı sağlıyoruz
Beğendiğiniz mezar modelinin aynısını yapıyor ve yüzde yüz memnun olmanızı sağlıyoruz
Mezarın yapımı sırasında kaliteli malzeme kullanıyoruz
İşçiliğinde kaliteli olmasına önem veriyoruz
Mezarın bakımı konusunda da hizmet veriyoruz

Sarız Mezar Fiyatları
Mezar yapımı sırasında uygun fiyatlara sahip olması istenir. Mezar fiyatlarında çeşitli etkenlerden dolayı farklı fiyatlar ortaya çıkar. Firmamız her bütçeye uygun mezar modelleri sunar. Bu modeller arasından seçiminizi yaparak ekonomik fiyatlarla yapılmasını sağlayabilirsiniz. Mezarın daha ekonomik maliyetli olması istendiği takdirde klasik modeller tercih edilebilir. Özel modeller tercih edildiğinde ise biraz daha yüksek maliyetlerle karşılaşılır. 
Sarız mezar fiyatları konusunda sunduğumuz uygun fiyatlar ile beklentilerinizi karşılıyoruz. Kaliteli, dayanıklı aynı zamanda estetik görünümlü olan mezarları yaptırırken bütçenizin zorlanmasının önüne geçiyoruz. Sitemizde bulunan modelleri inceleyebilir ya da kendi istediğiniz modelin resmini göndererek fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Güvenilir olmaya yüksek kardan daha fazla önem veriyoruz. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlar ile istediğiniz mezarı mümkün olan en kısa sürede yapıyoruz. ,

Sarız Mezarcı 
Deneyimli mezar firması olarak yıllara meydan okuyan ve adeta anıt görünümünde olan mezarları yakınlarınız için yaptırabilmenizi sağlıyoruz. Yeni mezar yapımı gibi önceden yapılmış deforme olmuş mezarların da tadilatını gerçekleştiriyoruz. Tadilatını yaparak eski mezarların da yeni görünümlerine kavuşmalarını sağlıyoruz. Sarız mezarcı firması olarak mezarı yapmanın ardından çiçeklendirilmesi işlemini de yapıyoruz. Verdiğimiz mezar bakım hizmeti ile mezarlık ziyaretleriniz sırasında mezarın bakımı ve temizliği için zaman ayırmanıza gerek kalmıyor. 
Mezarın temizliğini, çiçek ekilmesi, sulanması, toprak eklenmesi, toprağın gübrelenmesi işlemlerini düzenli olarak yapıyoruz. Sarız mezar yapımı konusunda gösterdiğimiz hassasiyet ile acılı günlerinizde sizi ayrıntılarla uğraştırmıyoruz. Mezarın yapımı sırasında tüm işlemleri titiz şekilde gerçekleştiriyor ve sizleri de bilgilendiriyoruz. Gelecek nesillerin de rahatça ziyaret edebilecekleri dayanıklı ve estetik görünümlü mezarı bizimle iletişime geçerek yaptırabilirsiniz. Sitemizde yer alan ya da başka bir modeli tercih edebilir uygun fiyatlar ile yaptırabilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları