TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Develi Mezar Yapımı
Develi Mezar Yapımı
Develi mezar yapımı konusunda verdiğimiz kaliteli hizmet ile vefat eden yakınlarınıza dayanıklı ve estetik mezarı yaptırabilirsiniz. Ebediyete intikal eden yakınlarınız olduğunda onlar için son görevinizi mezarını yaptırarak yerine getirebilirsiniz. Tecrübeli ustalarımız ile kaliteli yapılmasının üzerinden uzun yıllar geçse dahi deforme olmayan mezarları yapıyorlar. Mezar modeli çeşitliliğimiz ile vefat eden yakınınızın mezarının dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz.
Yaşam gibi ölümde bu dünyanın gerçekleri arasında yer alır. Bu dünyadan gerçek dünyaya intikal eden kişilerin yakınları onların anısını yaşatmak için mezarlarını yaptırmak isterler. Yaptırılan mezarın gelecek nesiller tarafından da ziyaret edilebilmesi için dayanıklı olması amaçlanır. Mermer ve granit gibi doğal taşlardan yapılan mezarlar yıllara ve olumsuz hava şartlarına meydan okurlar. Deneyimli ustalarımız tarafından yapılan mezarlar dayanıklı olmaları gibi estetik görünümleri ile de dikkat çekerler. 

Develi Mezar Ustası 
Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız mezarları garantili olarak yapar. Mezarda garanti süresi içinde kırılma, çatlama gibi sorunlar olması halinde ücretsiz olarak tamirini yapıyoruz. Develi mezar ustası seçimini bizlerden yana yapmanız halinde garantili olarak hizmet alabilirsiniz. Klasik ya da modern tüm mezar modelleri ustalarımız tarafından yapılır. Mermer mezarlar daha klasik görünümde olurken granit mezarlar parlak yapıları ile dikkat çekerler. Defin işleminin yapılmasının hemen ardından mezarın yapılması istendiği takdirde definden önce mezarın temeli atılır ve beton duvarları örülür. Defin işlemi tamamlandıktan sonra mezar hemen yapılır. Toprak mezarlarda ise belli bir süre beklenmesi toprağın yerleşmesi ve arasındaki boşlukların yok olması için gerekir. Ustalarımız tarafından mezarlar şu şekilde yapılır.

Mezar görülür ve ölçüleri alınır
Projelendirme yapılır
Mezarın temeli atılır
Temelin üzerine kaide yerleştirilir
Mezar taşının montajı yerleştirilir ve yapımı tamamlanır

Develi Mezar Fiyatları
Mezar yaptırmak isteyen kişiler fiyat konusunda farklı sonuçlara ulaşırlar. Kullanılan malzeme, işçilik ve model fiyatlarda değişiklik olmasına neden olur. Bunun yanında Develi mezar fiyatları konusunda en ekonomik çözümleri firmamız sunuyor. Yaptırmak istediğiniz mezar modelleri için en uygun fiyatları bulmanızı sağlıyoruz. Sitemizde bulunan modelleri ya da yapılmasını istediğiniz modeller için bizim sunduğumuz uygun fiyatlı çözümlerden yararlanabilirsiniz. Mezar fiyatlarımızı uygun olarak belirlerken aynı zamanda kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Uygun fiyatlar ile yaptığımız mezar modellerinin şu özellikleri bulunur.

Kaliteli malzeme ve işçiliğe sahiptirler
Yağmur, kar, dolu, aşırı sıcak gibi olumsuz hava şartlarından etkilenmezler
Uzun yıllar boyunca çatlama, kırılma ve deforme olma sorunları yaşanmaz
Estetik görünümleri ile dikkat çekerler
Mezar ve mezar taşı uyumlu olur
Temizlikleri ve bakımları kolayca yapılır

Develi Mezarcı 
Develi’de bulunan bütün mezarlıklarda mezar yapmamızı sağlayan yetki belgemiz bulunur. Bu sayede İlçemizde oluşan mezar ihtiyacının kaliteli olarak karşılanabilmesini sağlıyoruz. Mezarlar genel olarak beyaz ya da gri renkli mermerden yapılırdı. Günümüzde ise siyah ve farklı renkte granitten de mezar modelleri tercih ediliyor. Develi mezarcı arayışınıza dayanıklı ve estetik görünen mezar yaparak son veriyoruz. Mezarın dayanıklı olmasını kaliteli malzemenin yanında işçiliğinde kaliteli olmasıyla sağlıyoruz. Yapımını üstlendiğimiz mezarların bakımlarını da yapıyoruz. 
Develi’de daha önce yapılmış ama deforme olmuş bakımı yapılması gereken mezarların bakımlarını da gerçekleştiriyoruz. Vefat eden yakınınız için tek kişilik ya da çift kişilik olarak mezar yaptırabilirsiniz. Aile mezar modelleri de tüm aile için uygun olarak yapılır. Her ziyaretinizde aynı yeni görünümünü koruyacak ve gelecek nesiller tarafından da ziyaret edilebilecek mezarı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Yakınlarınız için mezar yaptırmak için mutlaka Develi’de olmanıza gerek bulunmuyor. Biz tüm işlemleri yapıyor ve mezarın yapıldıktan sonraki resmini size gönderiyoruz. 
Diğer Blog Yazıları