TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Çekerek Mezar Yapımı
Çekerek Mezar Yapımı 
Çekerek mezar yapımı firmamızın üstün kalitede verdiği hizmetler arasında yer alır. Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile vefat eden yakınlarınız için nesiller boyu kalacak ve ziyaret edilebilecek mezarları yapıyoruz. Doğa ile uyumlu aynı zamanda estetik görünümlü mezarlar yapıyoruz. Kaliteli malzeme ve işçilik kullanarak dayanıklı aynı zamanda uygun fiyatlı mezar yaparak yas sürecinizde sizlerin bu konuda sıkıntı yaşamanızın önüne geçiyoruz. 
Çok eski zamanlardan bu yana mermer ve traverten görselliği ve dayanıklı olması ile mezar yapımında tercih edilir. Günümüzde ise granit parlak ve her zaman dikkat çeken yapısı ile daha fazla tercih ediliyor. Klasik mezar modellerinin yanında özel mezar modellerini de itina ile yapıyor ve beklentilerinizin üzerine çıkıyoruz. Kaliteden ödün vermiyor ve tüm mezar modellerimiz için garanti veriyoruz. 

Çekerek Mezar Ustası 
En kaliteli Çekerek mezar ustası ekibine sahip olmamız ile garantili olarak hizmet veriyoruz. Yapımını üstlendiğimiz mezarların olumsuz hava şartlarından etkilenmeyeceğinden, uzun yıllar bakıma ihtiyaç duymayacağından emin olmanızı sağlıyoruz. Aile mezarı, tek kişilik mezar ya da çift kişilik mezar olarak seçimlerinizi yapabilirsiniz. Hazır mezarlar ise ailenin üyeleri hayatını kaybetmeden önce yapılır. Temeli ve betonu yapılarak mezarın hazır olması sağlanır. Defin işleminin ardından mezarın üzeri betonla kapatılarak kaidesi yerleştirilebilir. Toprak mezarlarda ise mezarın oturması için belli bir süre beklenir. Ardından mezar yapımı gerçekleştirilir. Deneyimli ustalarımız tarafından yapılan mezarların şu özellikleri bulunur.

• Uzun yıllar boyunca bakıma ihtiyaç duyulmaz
• Çatlama, kırılma ve çökme gibi sorunlar yaşanmaz
• Estetik görünümlüdür
• Temizliği kolay yapılır
• Kaliteli malzeme ve işçilik ile kısa sürede mezarın yapımı tamamlanır

Çekerek Mezar Fiyatları
Mezar yaptırmak isteyen kişiler fiyatları konusunda yaptıkları araştırmalarda farklı sonuçlar elde edebiliyorlar. Mezar fiyatlarında farklılık olmasına öncelikle kullanılan malzeme neden olur. Mermer, traverten ve granit mezar fiyatları farklıdır. Mezar modeli fiyatın farklı olmasında önemli bir etkisi bulunur. Klasik modeller daha uygun fiyatlı olmaları ile tercih edilir. Özel modeller ise biraz daha yüksek maliyetli olur. Çekerek mezar fiyatları konusunda en uygun çözümü sunuyoruz. 
Vefat eden yakınınızın anısını yaşatacak olan estetik görünümlü mezar modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda başka beğendiğiniz modeller olduğunda resmini bize gönderebilirsiniz. Göndereceğiniz resimde bulunan mezarın birebir aynısını yapabiliriz. Vefat eden yakınınız için uygun fiyatlı aynı zamanda dayanıklı mezar yaptırmak için mutlaka burada bulunmanıza gerek bulunmuyor. Bizimle iletişime geçtiğinizde sizin adınıza bütün işlemleri titiz şekilde gerçekleştiriyoruz. 

Çekerek Mezarcı 
Mezar modellerinde çeşitlilik artmaya devam ediyor. Deneyimli ustalarımızın yaptığı adeta bir anıt mezar gibi olan modeller de çok beğeniliyor. Mezarlar genel olarak beyaz ya da gri renkli mermerden yapılırken granit mezarlarda siyah, bej renklerde kullanılabiliyor. Tek katlı ya da çift katlı olarak mezar yapılması mümkün oluyor. Ustalarımız tarafından yapılmamış olsa dahi mezarlarınızın bakımı için de bizimle iletişime geçebilirsiniz. Zaman içinde üzerindeki mermeri çatlamış kırılmış olan mezarların onarımını yapıyor ve yeni gibi görünmelerini sağlıyoruz. 
Çekerek mezarcı arayışınızda sunduğumuz kaliteli hizmet ile tek adresiniz olmayı başarıyoruz. İstediğiniz mezar modelini yapmanın yanında ayrıca çiçeklendirilmesi gibi işlemleri de üstleniyoruz. Yağmurdan, kar, fırtına, don, aşırı sıcak hava ve nemden etkilenmeyen dayanıklı mezarı ustalarımız titiz şekilde yapar. Uygun fiyatlar ile dayanıklı ve estetik mezar yaptırabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Burada olmasanız dahi vefat eden yakınınızın mezarını yaptırarak ona karşı son görevinizi en iyi şekilde yerine getirebilirsiniz. 
Diğer Blog Yazıları