TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Ürgüp Mezar Yapımı
Ürgüp Mezar Yapımı
Ürgüp mezar yapımı tecrübeli ustalarımız tarafından gerçekleştirilir. Vefat eden kişi için yerine getirilmesi gereken en son görev onun için mezar yaptırılmasıdır. Mezar yapımı özel bilgi ve deneyim gerektirir. Mezarlar genel olarak mermer, traverten ve granit malzemeden yapılır. Binlerce yıldır insanlar vefat eden yakınları için mezar yaptırırlar. Mezar modelleri de kültürden kültüre değişir. İslamiyet’te daha sade mezar modellerinin olduğu görülür. Firmamız tüm klasik mezar modellerinin yanı sıra yeni ve özel tasarım modelleri de mükemmel şekilde yapar. 
Vefat eden yakınınız için mezar yaptırmak için mutlaka Ürgüp’te olmanıza gerek bulunmuyor. Firmamız ile iletişime geçerek mezarın yerini belirtmeniz yeterli olur. Öncelikle mezarın yerine giderek keşif yaparak ölçülendirmesini yapıyoruz. Ardından projelendirmeyi yaparak mezarın yapımına geçiyoruz. Sağlam temeli ve malzemesi ile uzun yıllar dayanan estetik görünümlü mezarı yapıyoruz. 

Ürgüp Mezar Ustası 
Ürgüp’ün en iyi mezar ustalarını bünyemizde bulunduruyoruz. Güvenilir olmaya önem veriyor ve tüm mezarları kaliteli olarak yapıyor ve uzun yıllar bakıma ihtiyaç duyulmamasını sağlıyoruz. Mezarlar sürekli olarak yağmur, kar, nem, fırtına, güneş ışınlarının altında olurlar. Bu olumsuz hava şartlarından mezarların etkilenmemesi için mermer, granit ve traverten gibi dayanıklı doğal taşlar kullanıyoruz. Ürgüp mezar ustası seçimini firmamızdan yana yaptığınız takdirde alacağınız sonuçlardan memnun olabilirsiniz. İstediğiniz modeli birebir olarak yapıyor ve yüzde yüz memnun olmanızı sağlıyoruz. Mezarı tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlığı olarak yaptırabilirsiniz. Tecrübeli ustalarımız tarafından yapılan mezar modellerinin şu özellikleri bulunur.

Mermer, granit ya da traverten malzeme kullanılır
Pürüzsüz yüzeyi ile temizliği kolaydır
Temeli sağlamdır ve devrilme, çökme gibi sorunlar olmaz
Fırtına, deprem gibi doğal afetlerden etkilenmez
Estetik görünüme sahip olur
Garantilidir ve belirlenen süre içinde sorun çıkması halinde ücretsiz onarımı yapılır

Ürgüp Mezar Fiyatları
Vefat eden yakınları için mezar yaptırmak isteyen kişilerin üzerinde durdukları noktalar arasında fiyatları bulunur. Bu konuda en uygun çözümleri firmamız sunuyor. Dayanıklı ve estetik görünen mezarı yaptırmak için ekonomik fiyatları bulmak için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Ürgüp mezar fiyatları konusunda tek bir fiyatın verilmesi mümkün olmaz. Çünkü mezar modelleri ve kullanılan malzeme konularında farklılıklar bulunur. Sitemizde daha önce yapmış olduğumuz mezar modellerinin resimleri yer alıyor. Bunların fiyatları ile ilgili bilgiyi iletişime geçerek alabilirsiniz.
Kaybettiğiniz yakınlarınız için mezar yaptırırken fiyatının uygun olması kadar kaliteli olmasına da önem vermelisiniz. Kaliteli olmayan mezarlar uzun yıllar dayanmaz ve kısa sürede bakım yapılması gerekir. Ürgüp’te bulunan bütün mezarlıklarda mezar yapmaya yetkili bir firmayız. Siz de bizi tercih ederek dayanıklı ve nesiller boyunca kalıcı mezarı uygun fiyatla yaptırabilirsiniz. 

Ürgüp Mezarcı 
Kaliteli ve dayanıklı mezarları titiz çalışmamız ve yapıyoruz. Temelini sağlam şekilde atıyor ve çökme olmasının önüne geçiyoruz. Ürgüp mezarcı olarak sevdikleriniz için adeta bir anıt görünümünde olacak mezarı tasarlıyor ve yapıyoruz. Daha önce yapılmış tüm modellerin aynısını yapabiliyoruz. Bunun yanında sizin aklınızda olan farklı bir model olduğunda bunu anlatmanızı istiyoruz. Aklınızda olan modeli tasarlıyor ve istediğiniz mezar modelinin yapımını gerçekleştiriyoruz.
Ürgüp mezar yapımı konusunda doğru firma olmayı güvenilir olmaya verdiğimiz önem ile başarıyoruz. Mezarı kısa sürede yapıyoruz. Mezarın ne kadar sürede tamamlanacağı konusunda net olarak bilgiyi veriyoruz. Hazır mezar yaptırmanız halinde defin işleminden hemen sonra mezarın kaidesi yapılabilir. Toprak mezarlarda ise birkaç ay beklenmesi ve toprağın oturması gerekir. Mezarın en doğru zamanda yapılması için en doğru bilgilendirmeyi yapıyoruz. 

Diğer Blog Yazıları