TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Tokat Mezar Yapımı
Tokat Mezar Yapımı
Vefat eden yakınlarınız için yerine getireceğiniz görevler arasında onlara mezar yaptırmak bulunur. Acılı olan yas sürecinde mezar yaptırırken en doğru seçimi yapmanıza yardımcı oluyoruz. Tokat mezar yapımı konusunda sahip olduğumuz deneyim ile garantili olarak hizmet veriyoruz. İmalatını yaptığımız mezarlar uzun yıllar boyunca yeni görünümünü korur. Her mezar ziyaretinizi rahatça yapabilirsiniz. Çok eski tarihlerden bu yana insanlar vefat eden yakınlarına son görevlerini onlara mezar yaptırarak yerine getiriyor. 
Tokat ilimizde ve tüm ilçelerinde bulunan mezarlıklar için mezar yapıyoruz. Bu şekilde yakınlarınız için en doğru mezarı yaptırabilmenizi sağlıyoruz. Klasik mezar modellerinin yanında ayrıca yeni ve modern mezar modellerinin de imalatını yapıyoruz. Mezarı tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlığı olarak yaptırmak mümkün olur. Siz de mezar modeli seçiminizi bu modeller arasından yapabilirsiniz.

Tokat Mezar Ustası 
Tokat mezar ustası arayışınızda doğru seçimi yaptığınız takdirde alacağınız sonuçtan memnun olabilirsiniz. Mermer, granit mezar modelleri arasından yapacağınız seçimleri titiz şekilde imal ediyoruz. Pek çok kişi yakınının mezarını hiç zaman kaybetmeden yaptırmak ister. Bu beton mezarlar için mümkün olabilir. Ama toprak mezarlar için bu mümkün olmaz. Toprağın oturması için belli bir süre beklenmesi gerekir. Müşteri memnuniyetine önem veriyor ve toprak mezarları ancak uygun olduğu süre içinde yapıyoruz. Bu sayede çökme, kırılma, devrilmesi gibi sorunların yaşanması mümkün olmuyor. Mezar ustası olarak şu noktalara önem veriyoruz.

Mezarı kaliteli malzemeden imal ediyor ve uzun yıllar çatlama, kırılma ve deforme olma gibi sorunlar yaşanmasının önüne geçiyoruz
Beğendiğiniz modeli birebir uyguluyor ve estetik bir görünümü olmasına dikkat ediyoruz
Mezarın kolay temizlenen pürüzsüz bir yüzeyi olmasına önem veriyoruz
Bakımlarını yapıyor ve her zaman yeni görünmesini sağlıyoruz
Uygun fiyatlarımız ile ekonomik maliyetler sunuyoruz

Tokat Mezar Fiyatları
Vefat eden yakınlarının mezarını yaptırmak isteyen kişilerin dikkat ettikleri noktalar arasında fiyatının uygun olmasıdır. Firma olarak bu konuya özel önem veriyor ve vefat eden yakınınız için mezar yaptırırken bütçenizin zorlanmasının önüne geçiyoruz. Mezar fiyatları seçilen modele ve kullanılacak olan taşa bağlı olarak değişiyor. Tokat mezar fiyatları konusunda en ekonomik çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Günümüz ekonomisinde fiyat dalgalanmaları olması kaçınılmazdır. Bunun yanında bizler müşterilerimizin bütçelerini düşünüyor ve fiyatlarımızı stabil tutmaya özen gösteriyoruz. 
Klasik mezar modellerinde fiyatların daha uygun olduğunu görebilirsiniz. Bunun yanında özel tasarım modellerde fiyatın bir miktar daha yüksek olması kaçınılmazdır. Sitemizde çok sayıda model yer alır. Bunlar arasından seçiminizi yapabilir ya da istediğiniz bir modelin resmini bize gönderebilirsiniz. Bu şekilde projelendirilmesi ve imalatının yapılması işlemlerini hızla gerçekleştirebiliriz.

Tokat Mezarcı 
Mezar yapımı sırasında en fazla kullanılan malzeme mermer olarak dikkat çeker. Binlerce yıl önce yapılmış olan mermer mezarlar hala günümüzde ayaktadırlar. Günümüzde ayrıca granit te mezar yapımında oldukça fazla kullanılır. Parlak görünümü ile granit mezarların ihtişamlı görümleri oluyor. Yakınınızın mezarının vefatının hemen ardından yapılmasını istediğiniz takdirde toprağa verilmeden bizimle iletişime geçmelisiniz. Bu şekilde mezarın beton olarak imalatını yapıyoruz. Toprağa verildikten hemen sonra da mermer ya da granit malzeme ile üstte görünen bölümünü yapıyoruz.
Tokat mezarcı olarak kaliteden ödün vermiyor ve uzun yıllar bakıma ihtiyaç duyulmayan mezarların imalatını gerçekleştiriyoruz. Daha önce yapılmış baş taşı ya da mermerleri kırılmış çatlamış olan mezarların bakımını ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Mezar yapımını söz verdiğimiz süre içinde gerçekleştiriyoruz. Tokat’ta olmadığınız takdirde mezarı yaptıktan sonra size resmini gönderiyor ve görünümünden emin olmanızı sağlıyoruz. Mezar modelleri ve fiyatları konusunda bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları