TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Kayseri Mezar Taşı Fiyatları
Kayseri Mezar Taşı Fiyatları
Kayseri mezar taşı fiyatları dayanıklılıklarına ve görünümlerine bağlı olarak değişir. Mezar yapımı sırasında mermer, traverten ve granit gibi doğal taşlar kullanılır. Bu taşların her birinin fiyatı farklıdır ve mezar yapımı maliyetinin farklı olmasına neden olur. Mezar yapımı sırasında kullanılacak olan taşın kalitesi dayanıklılığını arttırır. Kaliteli mezar taşı kullanılması ile dayanıklı ve estetik görünüm elde edilir. Mermer, traverten ve granit doğal taşlar olmakla birlikte farklı kalitede bulunan muadilleri bulunur. Kayseri mezar yapım firması olarak her zaman en kaliteli olan doğal taşı kullanmaya dikkat ediyoruz.
Mezar yapımı sırasında kullanılan taşın kaliteli tercih edilmesi ile dayanıklı olması sağlanır. Mezarın uzun süre deforme olmadan, kırılma ve çatlama olmadan gelecek nesillere kalması mümkün olur. Deneyimli ustalarımız tarafından yapılan mezarlar don, kar, nem, güneş ışığı, yağmur gibi tüm olumsuz hava şartlarına karşı dayanıklı olurlar. Her zaman yeni görünümlerini korurlar. 

Kayseri Mezar Taşı Seçimi Nasıl Olmalıdır?
Kayseri mezar taşı seçimi konusunda en doğru kararı vermenize yardımcı oluyoruz. Vefat eden kişi için çok farklı modellerle mezar yapılması mümkün olur. İslamiyet’te de mezar yapılması gelenektir. Mezar ziyaretlerinin daha huzurlu şekilde yapılması için yapılması yararlı olur. Mezar taşı seçimi modeli ile uyumlu olmalıdır Klasik modellerde daha çok mermer ya da traverten kullanılır. Özel modellerde ise daha fazla granit tercih edilir.
Mermer mezarlar daha çok beyaz ya da gri renkli olarak yapılırlar. Granit mezarlarda ise renk seçeneği daha fazladır. Siyah ve bej granit mezar modelleri daha çok tercih edilirler. Mezar tek renkli ya da iki farklı renkli olarak da yapılabilir. Mezarın üzerine desenler yapılabilir ve görselliğinin daha etkileyici olması sağlanabilir. Mezarın baş kısmına koyulacak olan baş taşı da aynı doğal taştan seçilmeli ve uyumlu olmalıdır. 

Kayseri Mezar Yapımı Fiyatları
Kayseri’de bulunan tüm mezarlıklarda mezar yapma yetkisi firmamızda bulunur. Bu şekilde istediğiniz mezarlık için kaliteli hizmetimizden yararlanabilir ve adeta bir anıt gibi görünen özel mezarlar yaptırabilirsiniz. Kayseri mezar yapımı fiyatları uygun olarak sunuyor ve bütçeniz zorlanmadan vefat eden yakınlarınız için son görevinizi yerine getirebilmenizi sağlıyoruz. Mezar fiyatını kullanılan taş gibi modeli de belirler. Uzun yıllar deforme olmayan mezarı yaptırmak için firmamızın verdiği kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz. Mezar yapım fiyatlarını etkileyen noktalar arasında şunlar bulunur. 

Mezar yapımında kullanılan taşın cinsi
Mezarın modeli ve boyutları
İşçiliğin kalitesi 
Mezarın dayanıklılığı
Garantili olması 

Kayseri Mezar Bakım Fiyatları
Mezar yaptırmak vefat eden kişinin anısını yaşatmak için çok yararlıdır. Bunun yanında mezarın her zaman bakımlı olması da gerekir. Mezarlık ziyaretleri sırasında zaman kaybı yaşanmaması için bakımının profesyonel hizmet alınarak yaptırılması yararlı olur. Kayseri mezar bakım fiyatları konusunda sunduğumuz ekonomik çözümler ile mezarın bakımının düzenli yapılmasını sağlayabilirsiniz. Mezarın üzerine bitki dikilmesi, bitkilerin bakımının yapılması, eksilen toprağın tamamlanması verilen bakım hizmetleri arasında yer alır Ayrıca mezar taşının yıkanması ve temiz tutulması da verilen hizmetler arasındadır. 
Kayseri mezar taşı fiyatları ve yapımı hakkında merak ettiğiniz konularda detaylı bilgiyi bizimle iletişime geçerek alabilirsiniz. Sitemizde bulunan mezar modellerini inceleyebilir ve beğendiğiniz modelin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Tüm hizmetlerimizi garantili olarak veriyor ve yaptığımız mezarlarda garanti süresi içinde kırılma, çatlama ve yan yatma gibi sorunlar olması halinde tamirini ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Ayrıca uzun zaman önce yapılmış mezarların tadilatını yapıyor ve yeni gibi görünmelerini sağlıyoruz.
Diğer Blog Yazıları