TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Göksun Mezar Yapımı
Göksun Mezar Yapımı
Göksun mezar yapımı hizmetimizden yararlanarak vefat eden yakınlarınız için adeta anıt görünümünde olan mezarı yaptırabilirsiniz. Hayatını kaybeden kişinin anısını yaşatacak olan mezar modellerini sitemizde bulabilirsiniz. Tecrübeli ustalarımız tarafından tüm detaylarına dikkat edilerek mezar yapılır. Kaliteli işçilik ve malzeme kullanılarak yapılan mezar uzun yıllar deforme olmaz ve aynı yeni görünümünü korur.  
Vefat eden kişinin yakınları tarafından onun anısını yaşatacak olan mezarı son görev olarak yaptırırlar. Kaliteli malzeme kullanarak yapılan mezarlar yağmur, don, fırtına, aşırı sıcaktan etkilenmez. Olumsuz hava şartlarından etkilenmeden uzun yıllar dayanacağı konusunda firmamız garanti veriyor. Garanti süresi içinde olabilecek sorunlar için ücretsiz tamir hizmeti veriyoruz. Yeni mezar yapmanın yanında önceden yapılmış mezarların tadilatını da yapıyor ve yenilenmesini sağlıyoruz. 

Göksun Mezar Ustası 
Mezar ustası ekibimiz deneyimleri ve işlerine gösterdikleri özen ile dikkatleri çekerler. Göksün mezar ustası arayışınızda tek adresiniz olmayı klasik ve özel tüm mezar modellerini yapıyor olmamız ile başarıyoruz. Mezarlık ziyaretleri İslamiyet’te son derece önemlidir. Mezarlığın ziyareti sırasında temizlenmesi, bakımı ile çok zaman kaybedilir. Mezar ustalarımız dilediğiniz takdirde mezarın bakımını düzenli yaparlar. Bu şekilde ziyaretleriniz sırasında temizlik ve bakım için zaman kaybetmenize gerek kalmaz. 
 Mezarın yapılmasının ardından bitki ekilmesi, bitkilerin bakılması, sulanması ve toprağının eksildiğinde tamamlanması ve temizliği firmamız tarafından gerçekleştirilir. Siz de her ziyaretinizde temiz ve bakımlı bir mezar bulabilirsiniz. Uzun yıllardır mezar yapımı işinde olmamız ile klasik ve özel tüm modelleri yapmayı başarıyoruz. Sitemizde bulunan mezar modellerini olduğu gibi beğendiğiniz modelleri de bizimle paylaşırsanız aynısını yapabiliyoruz. Mezar yapımı sırasında en fazla mermer, traverten ve granit gibi doğal taşlar tercih edilir. Bu taşlar doğa ile uyumlu ve dayanıklı olmaları ile mezar yapımında kullanılırlar. 

Göksun Mezar Fiyatları
Vefat eden kişinin mezarı hemen yaptırılmak istenir. Bunun yanında toprak mezarların hemen yapılması doğru olmaz. Öncelikle toprağın oturmasının beklenmesi gerekir. Belli bir süre beklenmesi ile toprak oturur ve yapılan mezarda çökme, yıkılma gibi sorunlar kesinlikle yaşanmaz. Hazır mezarlar tercih edildiğinde ise defin işleminin ardından mezarın yapılması mümkün olur. Mezarlar tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlığı olarak tercih edilebilir. Aile mezarlıkları hazır mezar olarak yapılır ve defin işleminden hemen sonra mezarın yapılması mümkün olur.  Göksün mezar fiyatları konusunda yapılan araştırma sırasında farklı sonuçlar elde edilir. Bunun nedeni ise mezarın yapımı sırasında fiyatın belirlenmesinde şu noktalar önem taşır.

Kullanılan malzemenin cinsi (mermer, granit, traverten)
Kullanılan inşaat malzemeleri
İşçiliğin kalitesi
Mezarın modeli 
Mezarın boyutları

Göksun Mezarcı 
Ebediyen kalıcı olması amaçlanan mezarlar ustalarımız tarafından tüm detaylarına dikkat edilerek yapılır. Tüm ince işçilikleri ve istendiği takdirde desenleri özenle yapılır. Klasik modeller genel olarak mermer ya da traverten ile yapılırlar. Özel modeller de ise daha çok granit kullanılır. Granit ışıltısı hiç geçmiyor olması ile hemen dikkat çeker. Granit mezarların parlak yüzeyleri hep aynı şekilde kalmaya devam eder. Mermer ve traverten mezarlarda cilalanır ve parlak görünüme kavuşturulurlar. 
Göksün mezarcı firmamız güvenilir olmaya önem verir. Mezar yapımı işlemleri tam söz verildiği tarihte tamamlanır. Mezarın yapılmasının ardından çiçeklendirilmesi gibi işlemlerde firmamız tarafından yapılır. İlerleyen zaman içinde de bakımı dilerseniz düzenli olarak firmamız tarafından yapılır. Sitemizde bulunan mezar modellerini inceleyebilir ve vefat eden yakınlarınızın anısına yakışan mezar modelini seçebilirsiniz. Göksun’da olmasanız dahi bizimle iletişime geçerek uygun fiyatlar ile mezar yaptırabilirsiniz.  
Diğer Blog Yazıları