TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Kayseri Mezar Fiyatları
Kayseri Mezar Fiyatları
Kayseri mezar fiyatları konusunda bütçenize uygun sonuçlara firmamızda bulabilirsiniz. Vefat eden kişinin yakınları tarafından onun anısını yaşatacak olan mezar yaptırılır. Bu sırada uygun fiyatlar bulmak dikkat edilen konular arasında yer alır. Mezar fiyatlarını uygun olarak firmamızı tercih ederek bulabilir ve vefat eden yakınınızın mezarını rahatça yaptırabilirsiniz. Mezarın fiyatı gibi dayanıklı ve estetik olması da dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alıyor.
Bir yakını kaybetmenin acısı tarif edilemez ve onun için tutulan yas sırasında insanların maddi konular ile de uğraşmak istememesi normaldir. Kayseri mezar yapımı konusunda hizmet veren firmamız sizleri bu acılı döneminizde anlıyoruz. Mezar yaptırmak için maddi olarak sıkıntı yaşamanıza izin vermiyoruz. İnşaat malzemelerinin fiyatlarında önemli artışlar olmakla birlikte biz fiyatımızı düşük tutmaya dikkat ediyoruz.

Kayseri Mezar Taşı Fiyatları
Mezarların gelecek nesillerinde ziyaret edebilecekleri dayanıklılıkta olması gerekir. Bu dayanıklılığı ise mermer, traverten ve granit gibi doğal taşlar kullanarak elde etmek mümkün olur. Bu taşlar doğanın içinde çıkartılır ve yağmur, kar, dolu, nem ve güneş ışınları gibi tüm hava şartlarına karşı dayanıklıdırlar. Kayseri mezar taşı fiyatları kullanılacak olan taşın cinsine bağlı olarak değişir. Mermer ve traverten daha ekonomik fiyatlı olmaları ile tercih edilirler. Granit ise hem daha dayanıklı hem de daha estetik olması ile biraz daha yüksek maliyetlidir. Mermer, traverten ve granit mezar taşları arasından bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Kayseri mezar fiyatlarını şu noktalar etkiler. 

Mezar yapımında kullanılacak olan taşın cinsi
Mezarın modeli ve büyüklüğü
İşçiliğin kalitesi
Mezarın dayanıklılığı 
Kullanılacak inşaat malzemelerinin fiyatları

Kayseri Mezar Ustası
Kayseri mezar ustası ekibimiz geniştir ve firmamız Kayseri’de bulunan bütün mezarlıklarda mezar yapma yetkisine sahiptir. Tek kişilik, çift kişilik ve aile mezarları modellerimiz göze hitap ederler. Dayanıklı ve estetik mezarların bakımlarını da firmamızın ustaları gerçekleştirirler. Böylece mezarlık ziyareti sırasında bakım yapmakla zaman kaybetmezsiniz. Yakınınızı daha fazla yad edebilir ve onun için dua edebilirsiniz. Kayseri’nin en iyi mezar ustalarını bünyemizde bulunduruyoruz. Vefat eden yakınlarınız için tam istediğiniz gibi mezar yaptırabilmenizi sağlıyoruz. 
Defin işleminin yapılmasının sonrasında mezarın yapılması için birkaç ay beklenmesi gerekir. Bu süre içinde toprak oturur ve arasındaki boşluklar yok olur. Ardından mezarın temeli atılır ve üzerine seçtiğiniz mezar taşıyla kaidesi yapılır. Mezarın yapımının ardından ise çiçeklendirilmesi işlemi yapılır. Mezarın bakımının düzenli yapılması ile her daim temiz ve bakımlı görünür. Vefat eden yakınınız için mezar yaptırmak için burada olmanıza gerek bulunmuyor. Kayseri mezar ustası seçimini bizden yana yapmanın ardından istediğiniz modeli belirtmeniz yeterli olur. Böylece bütün işlemler ustalarımız tarafından dikkatle yapılır. 

Kayseri Mezar Bakım Fiyatları
Mezarın yapılması gibi bakımı da önem verilmesi gereken işlemler arasında yer alır. Müşterilerimize sunduğumuz ekonomik fiyatlar ile mezar yaptırmanın yanında ayrıca bakımını da düzenli yaptırabilirsiniz. Mermer mezarlar daha ekonomik fiyatlı olmaları ile tercih edilir. Bunun yanında granit mezarlar ise parlaklığını hiç kaybetmiyor olması ile dikkat çekerler. Siz de bütçenize uygun olan mezar taşı ve modelini seçerek yaptırabilirsiniz.
Kayseri mezar bakımı fiyatları konusunda sunduğumuz ekonomik çözümler ile müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Mezarların bakımını düzenli olarak yapıyor ve her defasında resimlerini göndererek aldığınız hizmetin kalitesinden emin olmanızı sağlıyoruz. Vefat eden yakınlarınız için klasik ya da özel modeller arasından seçim yaparak mezar yaptırabilirsiniz. Uygun fiyatlı mezar yapımı için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. 
Diğer Blog Yazıları