TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Sorgun Mezar Yapımı
Sorgun Mezar Yapımı
Sorgun mezar yapımı konusunda sunduğumuz kaliteli hizmet ile öne çıkmayı başarıyoruz. Fani olan bu dünyadan gerçek dünyaya intikal eden sevdikleriniz için estetik ve dayanıklı mezarları yapıyoruz. Klasik mermer mezarların yanı sıra özel tasarımlı granit mezarları da titiz şekilde yapıyoruz. Görsel olarak mükemmel aynı zamanda dayanıklı olarak yaptığımız mezarlar ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. 
Mezar imalatını olduğu gibi tadilatını da yapıyor ve eskiden yapılmış artık deforme olmuş mezarları tekrar yeni görünümüne kavuşturuyoruz. Güvenilir olmaya önem veriyor ve toprak mezarları sadece kazanç elde etmek için zamanından önce yapmıyoruz. Toprak mezarların yerine oturmasını bekliyor ve ancak ondan sonra yapıyoruz. Mezarlarımızı garantili olarak yapıyor ve belirlediğimiz süre içinde sorun yaşanması halinde ücretsiz olarak tamirini yapıyoruz. 

Sorgun Mezar Ustası 
Estetik ve dayanıklı mezar yapımında malzeme kadar ustanın da kalitesi çok önemlidir. Sorgun mezar ustası olarak deneyimli ekibimiz ile mükemmel sonuçlar alınmasını sağlıyoruz. Tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlarını kaliteli malzeme ve işçilik ile yaparak beklentilerinizin üzerine çıkıyoruz. Mezar yapılırken doğal taşları tercih ediyoruz. Böylece doğa ile uyumlu ve olumsuz doğa olaylarından etkilenmeyecek şekilde mezarı yapıyoruz. Don, kar, fırtına ve aşırı sıcak havalarda deforme olmayan mermer, traverten ve granit malzemeler kullanıyoruz.
Vefat eden yakınınızın mezarının yapılması için uzun süre beklemenize gerek bırakmıyoruz. Mümkün olan en kısa sürede mezarı yapıyoruz. Hazır mezar tercih edildiğinde defin işleminin yapılmasının ardından mezarın yapılması mümkün oluyor. Sitemizde bulunan mezar modellerini inceleyebilir ve bunlar arasından seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda farklı modeller istediğiniz takdirde bunu da bizimle paylaşabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz modeli projelendiriyor ve yapıyoruz. Mezarın temelini sağlam olarak atıyor ve ilerleyen zaman içinde çökme olmayacağından emin oluyoruz. 

Sorgun Mezar Fiyatları
Yakınları için mezar yaptıracak olan kişilerin araştırdıkları konular arasında fiyat bilgisi de bulunur. Yapılan araştırma sonucunda farklı sonuçlar elde edilir. Çünkü mezar fiyatını belirleyen çok sayıda etken bulunur. Firmamız yas sürecinizde sizin maddi olarak sıkıntı yaşamamanız için uygun fiyatlar sunuyoruz. Beğendiğiniz modeller için en uygun fiyatları bulabilir ve dayanıklı aynı zamanda görsel olarak da beklentilerin üzerine çıkan mezarı yaptırabilirsiniz. Sorgun mezar fiyatları belirlenirken şu noktalar etkili olur.

Kullanılan malzeme: Granit, mermer, traverten olması temelinde kullanılan demir ve beton miktarı
Mezarın modeli: Klasik modeller ve özel modellerin fiyatları farklı olur. Ayrıca tek katlı ya da çift katlı olması da fiyatın değişmesinde etkilidir
Mezarın boyutları: Mezarın boyutları fiyatın belirlenmesinde etkilidir. Kullanılan mermer, travertenin kalınlığı önemlidir

Sorgun Mezarcı 
Mezar yapımında usta olan kişilerden oluşan ekibimiz ile hizmet veriyoruz. Yakınlarınızın anısını yaşatacak, yıllara ve olumsuz hava şartlarına meydan okuyacak mezarları yapıyoruz. Yapımını bizim üstlendiğimiz mezarlar uzun yıllar boyunca bakım ve tadilat gerektirmez. Mermer, traverten ve granit darbelere karşı dayanıklıdır. Kırılma, çatlama olmadan uzun yıllar yeni görünümünü korur. Çeşitli nedenlerle deforme olan mezarların tadilatlarını da ustalarımız titiz şekilde gerçekleştirir. Eskiden yapılmış mezarlar ustalarımızın yapacağı tadilat sonrasında tıpkı yeni gibi görünür. 
Sorgun mezarcı ustalarımız vefat eden yakınlarınızın ebedi istirahatgahlarını dikkatle yapar. Mezarın estetik görünümünün artması için iki renkli ya da yan taraflarında dekoratif desenlerle yapılması mümkün olur. Beğendiğiniz ya da aklınızda olan mezar modelini yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Üstün kalitede mezarları uygun fiyatlarla Sorgun’da olmasanız dahi yakınlarınız için yaptırabilirsiniz. En çok tercih edilen mezar modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları