TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Boğazlıyan Mezar Yapımı
Boğazlıyan Mezar Yapımı
Mezarlar vefat eden kişinin yakınları tarafından onun anısını yaşatacak şekilde yaptırılır. İslamiyet’te de olduğu gibi yapılan mezarlık ziyaretleri sırasında bakımlı ve temiz bir mezar bulunmak istenir. Boğazlıyan mezar yapımı imalatlarını firmamız garantili olarak gerçekleştiriyor. Boğazlıyan’da olmasanız dahi bizimle iletişime geçerek vefat eden yakınınız için son görevinizi yerine getirebiliyorsunuz. Kaliteye önem veriyor ve uzun yıllar boyunca deforme olmayacak, çatlama, kırılma gibi sorunlar yaşatmayacak mezarlar yapıyoruz.
Uzun yıllar dayanan mezarlar genel olarak mermer ve granitten imal edilir. Bizlerde mezar imalatlarımızda bu malzemeleri kullanıyoruz. Yağmur, kar, nem ve güneş ışığından etkilenmeyen malzeme kullanmanın yanında işçiliğimizde de kaliteden ödün vermiyoruz. Mezar yaptırmak için bizi tercih etmeniz halinde öncelikle mezar yerine giderek keşif yapıyoruz. Ardından projelendirme aşamasına geçiyoruz. Beton temelini sağlam atıyor ve zaman içinde yıkılması gibi bir sorun olmayacağından emin olmanızı sağlıyoruz. 

Boğazlıyan Mezar Ustası 
Boğazlıyan mezar ustası arayışınıza bizimle son verebilirsiniz. Mezarı hemen yaptırmak istediğiniz takdirde meftayı toprağa vermeden beton yapılması gerekir. Deneyimli ustalarımız tarafından mezarın temelini oluşturacak olan betonu isterseniz önceden yapıyor ve hazırlıyoruz. Vefat eden kişinin toprağa verilmesinin ardından hemen üzerine beğendiğiniz mezar modelini yapıyoruz. Toprak mezarları ise önce toprağın çökmesini ve yerleşmesini bekledikten sonra yapıyoruz. Asla hemen yapmıyor ve sizlerin ilerde sorun yaşamanızın önüne geçiyoruz. Mezar yaptırırken firmamızı tercih ettiğiniz takdirde şu noktalara önem verdiğimizi görebilirsiniz.

Garantili hizmet veriyoruz ve yaptığımız mezarda oluşacak kırık ve çatlak gibi sorunların onarımını gerçekleştiriyoruz
Malzemenin ve işçiliğin kaliteli olmasına önem veriyoruz
Söz verdiğimiz süre içinde mezarı yapıyoruz
Mezar gibi mezar taşını da kaliteli malzemeden ve mezar modeline uygun olarak yapıyoruz

Boğazlıyan Mezar Fiyatları
Vefat eden yakınınız için mezar yaptırarak son görevinizi yerine getirebilirsiniz. Acılı sürecinizde yanınızda yer alıyor ve mezar yapımı sırasında tüm detaylar ile biz ilgileniyoruz. Mezarı projelendiriyor. Temelini atıyor temelin kurumasının ardından ise kaidesini yerleştiriyoruz. Mezar taşını da yerleştirerek işimizi tamamlıyoruz. Boğazlıyan mezar fiyatları konusunda de en ekonomik çözümleri sunuyoruz. Mezar yapımı sırasında kullanılan malzeme, işçilik ve model fiyatın belirlenmesinde öne çıkar. 
Mezar yaptırırken kalite ile ekonomik fiyatı bir arada bulabilmenizi firmamız sağlıyor. Sitemizde bulunan çok sayıda modeli inceleyerek beğendiğiniz modelin fiyatını firmamızla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Klasik modeller arasından tercih yaptığınız takdirde daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Daha gösterişli ve modern modelleri tercih ettiğiniz takdirde maliyet biraz daha fazla olabilir. Başka bir mezarlıkta gördüğünüz ve beğendiğiniz modellerin resmini bizimle paylaşarak fiyat konusunda da bilgi alabilirsiniz. 

Boğazlıyan Mezarcı 
Kurumsal olarak hizmet veren firmamız sizlere dayanıklı ve estetik mezar modelleri sunar. Yakınınızın mezarını Boğazlıyan’da olmasanız da yaptırma imkanı sunuyoruz. Beğendiğiniz mezar modelini belirttiğiniz takdirde mezara giderek keşif ve ölçülendirme yapıyoruz. Ardından mezarı büyük bir titizlikle yapıyoruz. Boğazlıyan mezarcı olarak imalatını yaptığımız mezarların bakımlarını da üstleniyoruz. Başka firma tarafından yapılmış ve bakıma ihtiyaç duyulan mezar içinde hizmet veriyoruz. Tek kişilik, iki kişilik, aile mezarı ve anıt mezarlar için tek adres olmayı kalitemiz ile başarıyoruz. 
Boğazlıyan mezar firması olarak yaptığımız mezarların yağmur, kar ve aşırı sıcak gibi hava şartlarından etkilenmeyeceğinin garantisini veriyoruz. Mezarın çiçeklendirilmesi estetik görünümünün mükemmel olması konusunda da hizmet veriyoruz. Klasik mezar yaptırmak istediğinizde mermer mezar modellerini tercih edebilirsiniz. Bunun yanında modern daha estetik görünüm istediğinizde granit mezar modellerini tercih edebilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatlar ve dayanıklı mezar yapımı için hemen iletişime geçebilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları