TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Maraş Mezar Yapımı
Maraş Mezar Yapımı
Vefat eden kişilere mezar yaptırmak binlerce yıldır devam eden bir gelenektir. İslamiyet’te de mezar yapılmasına ve mezarlık ziyareti olmasına dair gelenekler bulunur. Maraş mezar yapımı hizmetini deneyimli ustalarımızla veriyoruz. Tecrübeli ve işinin ehli olan ustalarımız tüm mezar modellerini titiz şekilde yaparlar. Yaptığımız mezarlar geçen yıllara meydan okur ve yapımı üzerinden yıllar geçse dahi aynı yeni görünümünü korumaya devam ederler. 
Uzun yıllardır bu sektörde yer alıyor ve Maraş’ın bütün mezarlıklarında mezar yapma yetkisine sahip olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Maraş’ta bulunan bütün mezarlıklarda istediğiniz modelde mezarı ustalarımız titiz şekilde yaparlar. Mermer, granit ya da traverten mezar yapımında kullanılan doğal taşlar arasında yer alır. Bu taşlar doğayla uyumlu ve dayanıklı olması ile tercih edilirler. Ustalarımız tarafından yapılan mezarlar yağmur, kar, don, nem ve aşırı sıcaklardan etkilenmezler. 

Maraş Mezar Ustası 
Maraş mezar ustası seçimini bizlerden yana yaptığınız takdirde alacağınız sonuçtan yüzde yüz memnun olabilirsiniz. Mezar yapımı aşamalarını dikkatle gerçekleştirirler. Hazır mezarlar defin sonrasında hemen yapılabilirken toprak mezarların yapılması içinse birkaç ay beklenmesi gerekir. Toprak çöktükten sonra mezarın temeli atılır ve yapım işlemi gerçekleştirilir. Mezarın yapımı sırasında tüm detaylara özellikle dikkat edilir dayanıklı olması gibi görsel olarak da beklentileri karşılaması sağlanır.
Mezar ustası ekibimiz yeni mezar yapmanın yanında eskiden yapılmış olan mezarların tamir ve bakımlarını da yaparlar. Mezarın kırılan mermerleri değiştirilir, baş taşı gerekirse yenilenir ve tekrar yeni görünümüne kavuşması sağlanır. Ustalarımız mezarı yaptıktan sonra çiçeklendirme ve bakım işlemlerini de firmamız yapar. Bu şekilde ziyaret edilmeye hazır olması sağlanır. Mezarı yaptırmak için Maraş’ta olmanıza gerek bulunmuyor. Dışarıda olsanız da firmamızla iletişime geçebilir ve vefat eden yakınlarınız için mezar yaptırabilirsiniz. 

Maraş Mezar Fiyatları
Mezar fiyatları için yapacağınız araştırma sırasında farklı sonuçlarla karşılaşırsınız. Çünkü her mezarın maliyeti farklıdır. Kullanılacak olan malzeme, işçilik ve model fiyatın belirlenmesinde etkili olur. Firmamız her bütçeye uygun mezar modelleri sunar. Sitemizde daha önce yapmış olduğumuz çok sayıda modelin resmi yer alır. Bu modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda özel bir model istediğiniz takdirde bunu bizimle paylaşabilirsiniz. Deneyimli ustalarımı istediğiniz modelin aynısını yaparlar. Maraş mezar fiyatları konusunda en uygun fiyatları sunarken aynı zamanda şu ayrıcalıkları da sunuyoruz.

Kaliteli malzeme kullanıyoruz
İşçilik kalitesinden kesinlikle ödün vermiyoruz
Yaptığımız mezarların garantili olmasına önem veriyoruz
Mezar yapımı sırasında başında beklemenize gerek bulunmaz
Mezar yapımı gibi bakımı konusunda da kaliteli hizmet veriyoruz
Uygun fiyatlar ile vefat eden yakınlarınız için mezar yaptırabilmenizi sağlıyoruz

Maraş Mezarcı 
Mezarcı arayışınız sırasında en kaliteli sonuçları alabileceğiniz ustalarımız ile son veriyoruz. Mezarı yapmanın ardından çiçeklendirme ve ilerleyen zaman içinde bakımı konusunda da hizmet veriyoruz. Mezar bakımı yaparak ziyaretleriniz sırasında temizliği ve bakımıyla zaman kaybetmenizin önüne geçiyoruz. Ayrıca Maraş’ta olmasanız dahi mezarın her zaman bakımlı ve temiz olacağından emin olmanızı sağlıyoruz. Maraş mezarcı olarak uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile kaliteden ödün vermiyoruz. Estetik görünen aynı zamanda ebediyen kalıcı olan mezarı yapıyoruz. 
Maraş’ta bulunan tüm mezarlıklar için bizden hizmet alabilirsiniz. Yeni mezar yapımı, eski mezarların tamiri ve mezar bakımı için üstün kalitede hizmetimiz ile yüzde yüz memnun olabilirsiniz. Kaliteden ödün vermezken aynı zamanda fiyatlarımızın uygun olmasına önem veriyoruz. Bütçenizi zorlamadan vefat eden yakınınız için mezar yaptırabilirsiniz. Klasik ve özel mezar modelleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları