TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Şarkışla Mezar Yapımı
Şarkışla Mezar Yapımı
Mezar yapımı son derece dikkat isteyen bir süreçtir. Yapılan mezarın nesiller boyunca kalıcı olması ve ziyaret edilebilmesi istenir. Şarkışla mezar yapımı konusunda deneyimli firmamız bu beklentiyi karşılar. Nesiller boyunca mezar yapımı konusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Yaptığımız dayanıklı mezarların hala aynı şekilde yeni görünümünü koruyor olması ile dikkatleri çekiyoruz. Yaptığımız mezarların kalitesine olduğu gibi estetik görünmesine de önem veriyoruz. Her detayını özenle işleyen ustalarımız ile adeta birer anıt mezar olmasını sağlıyoruz.
Vefat eden yakınlarınız için son görevinizi bizimle iletişime geçerek yerine getirebilirsiniz. Yaşadığınız yas sürecinde sizi detaylar ile uğraştırmıyoruz. Mezarın modelini seçmenizin ardından titiz şekilde ustalarımız tarafından yapımı tamamlanıyor. Şarkışla’da olmasanız dahi ebediyete intikal eden yakınlarınız için mezarı bizimle iletişime geçerek rahatça yaptırabilirsiniz. Mezarın yapım aşamaları hakkında sizi bilgilendiriyor ve tamamlandıktan sonra da resmini göndererek işimizi tamamlıyoruz. 

Şarkışla Mezar Ustası 
Şarkışla mezar ustası ekibimiz ile işimizi hızla tamamlıyoruz. Söz verdiğimiz süre içinde mezarı yapıyor ve rahatça mezarlık ziyareti yapabilmenizi sağlıyoruz. Sitemizde daha önce yaptığımız ve en fazla tercih edilen mezar modellerine yer veriyoruz. Bunları inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda başka bir mezarlıkta gördüğünüz modelin resmini çekerek bize gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz resim üzerinden projelendirme yapıyor ve tam istediğiniz gibi bir mezarı vefat eden yakınınız için yaptırabilmenizi sağlıyoruz. Deneyimli ustalarımızın yaptıkları mezarlar şu özellikleri ile tercih edilirler.

Estetik görünümlüdürler
Kaliteli malzemeden yapılır ve uzun yıllar bakıma yapılmadan yeni görünümlerini korurlar
Yağmur, kar, don, nem, güneş ışınlarına karşı dayanıklıdırlar
Uygun fiyatlıdırlar
Garantilidirler ve garanti süresi içinde bir sorun yaşandığı takdirde onarımı ücretsiz yapılır

Şarkışla Mezar Fiyatları
Yakını vefat eden kişiler onların anısını yaşatmak ve son görevlerini yerine getirmek için mezar yaptırırlar. Mezarın uygun fiyatlı olması ise aranan özellikler arasında yer alır. Mezar fiyatları modeline ve kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterir. Mermer, traverten ve granit olarak farklı malzemeler mezar yapımı sırasında kullanılabilir. Seçeceğiniz mezar modelinin büyüklüğü, işçiliğin kalitesi fiyatların belirlenmesinde önemli kriterler arasında bulunur. Şarkışla mezar fiyatları konusunda ekonomik çözümleri sunuyor ve yaşadığınız yas sürecinde yüksek maliyetler ile karşılaşmanızın önüne geçiyoruz. 
Hazır mezarlarda defin işlemi yapıldıktan hemen sonra mezarın yapılması mümkün olur. Bunun yanında toprak mezarlarda ise toprağın çökmesi ve yerleşmesi için bir süre beklenmesi gerekir. Bu konuda detaylı bilgiyi sizlerle paylaşıyor ve mezarı ancak uygun olduğu zamanda yapıyoruz. Temelini sağlam olarak atıyor ve ilerleyen yıllarda çökme yan yatma gibi sorunlar yaşanmasına izin vermiyoruz. 

Şarkışla Mezarcı 
Mermer mezarlar her zaman tercih edilmekle birlikte günümüzde granit mezarlarında çok fazla tercih edildiği görülüyor. Beyaz ya da gri mermerden mezarlar gibi siyah, bej renkli granit mezarları da tercih edebilirsiniz. Tek kişilik, çift kişilik ya da aile mezarlığı modelleri bulunur. Bu modeller arasından seçimler isteğe bağlı olarak yapılabilir. Aile ve çift kişilik mezarlıklar önceden hazır mezar olarak yapılarak defin işlemi için hazır hale getirilebilir. Şarkışla mezarcı firmamız sunduğu çok sayıda model ile beklentilerinizi karşılar. 
Yakınlarınız vefat ettiğinde onlara karşı son görevinizi sitemizdeki mezar modelleri arasından yapacağınız seçimle yerine getirebilirsiniz. Yeni mezar yapımı gibi aynı zamanda mezar tadilatı da yapıyoruz. Eskiden yapılmış ve deforme olmuş mezarların tadilatını deneyimli ustalarımızla yapıyor ve tekrar yeni görünümlerini kazanmalarını sağlıyoruz. Mezar yapımı gibi düzenli bakımının yapılması, çiçeklendirilmesi gibi konularda da hizmet veriyoruz. Bizimle iletişime geçebilir ve beğendiğiniz mezar modelleri ve fiyatları konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları