TAVLUSUNLU HAKKI ÇOBANOĞLU
Kırkısrak Mezar Yapımı
Kırkısrak Mezar Yapımı
Bir kişi vefat ettiğinde onun için mezarını yakınları son görevleri olarak yaptırırlar. Kırkısrak mezar yapımı hizmeti veren firmamız geniş ekibi ile yakınlarınıza son görevinizi en iyi şekilde yerine getirmenizi sağlar. Geçmişten günümüze kadar yapılmış tüm mezar modellerini mükemmel şekilde yapıyoruz. İstediğiniz mezar modelini belirtmeniz aynısının hatta daha iyisinin yapılması için yeterli oluyor. 
Mezar yapımında eskiden günümüze mermer en çok tercih edilen doğal taşlar içinde yer alır. Traverten de dayanıklı ve kolay işleniyor olması ile tercih edilir. Günümüzde ise mezar yapımında granitte çok fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Granitin daha çok tercih edilme nedenleri arasında parlaklığını hiç kaybetmiyor olması bulunur. Mermer mezarlarda daha çok beyaz ya da gri renk tercih edilir. Granit mezarlarda ise siyah, bej daha çok tercih edilir. Bunun yanında mezarı istediğiniz renkte yapabilirsiniz. 

Kırkısrak Mezar Ustası 
Kırkısrak mezar ustası arayışınıza verdiğimiz kaliteli hizmetle son veriyoruz. İşinin ehli olan ustalarımız her detaya dikkat etmekte ve görsel olarak da çok beğeneceğiniz mezarı yapıyorlar. Mezar yapımını mümkün olan en kısa sürede tamamlıyoruz. Burada olmasanız da bizimle iletişime geçmeniz yeterli oluyor. Ustalarımız mezarın yerine giderek gerekli incelemeyi yapıyor. Ardından projelendirerek yapım aşamasına geçiyoruz. Mezarın yapımını kısa sürede tamamlamanın ardından ise çiçeklendirme işlemini de yaparak ziyaretinize hazır hale getiriyoruz. Mezar ustası seçimini bizden yana yapmanız halinde şu avantajlara sahip olabilirsiniz.

İstediğiniz mezar modelini estetik görünümü ile yaptırabilirsiniz
Garantili hizmet alır ve mezarın uzun yıllar deforme olmayacağından emin olabilirsiniz
Mezar yapımında kaliteli malzeme ve işçilik kullanılır
Mezarın bakımını düzenli yaptırabilirsiniz
Ekonomik fiyatlar ile vefat eden yakınınız için son görevinizi yerine getirebilirsiniz

Kırkısrak Mezar Fiyatları
Mezar fiyatlarında değişik sonuçlara yapılan araştırmada ulaşılır. Bunun nedeni ise mezar yapımı sırasında kullanılan malzemeden ve işçilikten kaynaklanır. Aynı zamanda günümüzde inşaat malzemelerinin fiyatlarında oluşan önemli artışlardır. Firmamız ise fiyat artışlarına direnir ve Kırkısrak mezar fiyatları konusunda en ekonomik çözümleri bulmanızı sağlar. Klasik mezar ve özel mezar modellerini bütçenize uygun fiyatlar ile yaptırabilirsiniz. 
Mermer, traverten ve granit mezar modelleri arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Mezarı uygun maliyetle yaptırmanın yanında bakımı içinde ekonomik çözümleri firmamızda bulabilirsiniz. Mezar yapımı sonrasında düzenli olarak bakımı, temizliği işlemlerini adınıza gerçekleştiriyoruz. Çiçek dikilmesi, sulanması, toprağın gübrelenmesi, mezarın temizlenmesi gibi tüm işlemleri yapıyoruz. Bu sayede mezarlık ziyaretlerinizde dua etmek ve onu anmak için yeterli zamanınız olmasını sağlıyoruz. 

Kırkısrak Mezarcı 
Vefat eden yakınınıza son görevinizi onun için dayanıklı ve estetik mezarı yaptırarak yerine getirebilirsiniz. Yeni mezar yaptırmanın yanında eskiden yapılmış ve deforme olmuş mezarların tadilatı içinde firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Deforme olmuş mezarın eskiyen ve yıpranan parçalarını değiştiriyoruz. Bu şekilde tekrar yeni görünümüne kavuşmasını sağlıyoruz. Mezar yapılırken başında durmanıza gerek bulunmuyor. Tüm aşamaları ustalarımız titiz şekilde gerçekleştiriyor ve size bu konuda bilgi veriyorlar. Aynı zamanda resimleri çekilerek gönderiliyor. Mezar tadilatı ve bakım hizmetlerinde de resimler çekiliyor ve bu şekilde aldığınız hizmetten emin olmanız sağlanıyor. 
Kırkısrak mezarcı arayışınıza son vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sunduğumuz kaliteli hizmetten yararlanarak olumsuz hava şartlarından etkilenmeyen dayanıklı mezarı yaptırabilirsiniz. Sitemizde çok sayıda mezar modeli bulunuyor. Bu modelleri inceleyebilir ve beğendiğiniz modeller hakkında detaylı bilgiyi bizimle iletişime geçerek alabilirsiniz. Mezar yapımı, mezar tadilatı ve bakımı konusunda tüm hizmetleri tek bir adresten alabilirsiniz. Gelecek nesillerinde ziyaret edebileceği mezarı yaptırabilirsiniz. 

Diğer Blog Yazıları